14 Φλεβάρη: Η αγάπη ξεκινά από τον εαυτό μας


Είτε είσαι single είτε σε σχέση αυτά είναι τα 5+1 δωρα που πρέπει να χαρίσεις σε εσένα με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:


-Ένα απολαυστικό αφρόλουτρο: Διάλεξε ένα τονωτικό αφρόλουτρο και άλατα μπάνιου με μυρωδιές που σε αναζωογονούν. Βάλε στη μπανιέρα μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο και άναψε αρωματικά κεριά στο μπάνιο. Κάνε ένα scrub για αποτοξίνωση και αποσυμφόρηση σε πρόσωπο και σώμα!Και φυσικά βάλε την αγαπημένη σου χαλαρωτική  μουσική! 

-Λουλούδια: Αγόρασε φρέσκα λουλούδια! Τα λουλούδια δίνουν μια υπέροχη νότα στο σπιτι και φτιάχνουν τη διάθεση! Μη περιμένεις από το ταίρι σου να σου στείλει λουλούδια, αλλά αγόρασε τα εσύ και ανανέωσε το σπιτι και τη διάθεση σου.

-Δωρο για σένα: Χάρισε ένα δώρο στον εαυτό σου. Συνήθως διαλέγουμε δωρα για τους άλλους! Αυτή τη φορά ας κάνουμε ένα δώρο σε εμάς! Ένα ωραίο βιβλίο, ένα συμπλήρωμα διατροφής για τόνωση ,ένα καλλυντικό , το άρωμα που μας άρεσε είναι μόνο μερικές ιδέες για δώρο στον εαυτό μας.

-Κουρά ομορφιάς: Πάρε από το Φαρμακειο τα αγαπημένα σου beauty προϊόντα και χάρισε στον εαυτό σου μια εμπειρία περιποίησης. Μάσκες προσώπου, απολαυστικά έλαια για μασάζ , lip butter, αναζωογονητικά mist, roller για μασάζ στο πρόσωπο και body lotion είναι μερικά προϊόντα ομορφιάς που θα χρειαστείς. Φτιάξε μια ρουτίνα ομορφιάς και απόλαυσε την! Μολις τελειώσεις θα έχεις βελούδινο δέρμα και τέλεια ψυχολογία.

-Σεμινάριο αυτοβελτίωσης: Το καλύτερο δώρο που έχεις να κάνεις στον εαυτό σου είναι ένα online σεμινάριο για προσωπική ανάπτυξη. Ψάξε στο internet τους αγαπημένους σου couches ή ενδιαφεροντα θέματα και κάνε την εγγραφή σου τώρα. Υγεία, άσκηση, αυτογνωσία,  σχέσεις, μαγειρική , διαλογισμός είναι μερικά από τα θέματα που μπορεί να σε αφορούν! Υπάρχουν σεμινάρια που διατίθενται δωρεάν ή από πληρωμή και γίνονται συνήθως μέσω zoom.

-Αγαπημένο φαγητό: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Είτε θα είσαι μόνη, με φίλους ή με το σύντροφο σου οργάνωσε μια θεματική βραδιά με το αγαπημενο σου γεύμα! Κινεζικό, sushi,burger, pizza, μεξικανικό η ότι άλλο αγαπάς! Συνόδευσε το γεύμα με το αγαπημενο σου κρασί και γλυκό!  Όλες  οι γιορτές είναι μια ευκαιρία για μικρές ατασθαλίες! Απόλαυσε τες χωρίς ενοχές! 


Ώρα να σε κακομαθεις! Δε χρειάζεται να πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντινο για να προσφερεις αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου! Είναι κάτι που πρέπει να κανεις κάθε μέρα και μια γιορτή αποτελεί τέλεια αφορμή για να κανεις την αρχή! Να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις κι έτσι θα σε αγαπούν και οι γύρω σου! Η σχέση μας με τον εαυτό μας είναι καθρέφτης για τις σχέσεις μας! Φρόντισε να σε αγαπάς κάθε μέρα!


Αλαφάκη Μίκα 

Φαρμακοποιος 

Σχόλια