5 τρόποι για να φτιάξετε τη διάθεση σας το καλοκαίρι!


  • Κάντε ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι ή στην παραλία (πάντα με αντιηλιακό) η κάντε μια βόλτα για να απολαύσετε τον ήλιο! Ο ήλιος μας ανεβάζει τη ψυχολογία, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για καλή διάθεση όταν τον χαιρόμαστε με ασφάλεια!
  • Πιείτε αρκετό νερό! Μπορείτε να αρωματίσετε το νερό με φρέσκο βασιλικό, δυόσμο, ginger και φρέσκα φρούτα για extra φρεσκάδα. Η ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας για την καλή υγεία και ευεξία. Γι αυτό μην αντικαθιστάτε το νερό με σακχαρούχα αναψυκτικά ή χυμούς.
  • Κάντε διαλογισμό. Είτε μόνη σας είτε με τη βοήθεια κάποιου application για καθοδήγηση. Αδειάστε το μυαλό σας και γεμίστε ενέργεια. Αφήστε για λίγο μακριά σκέψεις και προβλήματα και θα νιώσετε αμέσως ήρεμη και αναζωογονημένη!
  • Γράψτε 3 πράγματα για τα οποία νιώθετε ευγνώμων. Η ευγνωμοσύνη μας γεμίζει χαρά και γαλήνη!
  • Κάντε μια καλή πράξη κάθε μέρα! Δε χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο αλλά μικρές , απλές , καθημερινές πράξεις ευγένειας και καλοσύνης. Η αίσθηση της προσφοράς μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα. 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μικρές ενέργειες που μας γεμίζουν θετικά συναισθήματα! Δεν υπάρχουν εγχειρίδια χαράς και ευεξίας γiαυτό μπορείς να εντάξεις κάποιο από τα παραπάνω στη ζωή σου ή να βρεις κάτι προσωπικό που σε ανεβάζει. Οι επιλογές είναι άπειρες! Όσο για τα παραπάνω, απαιτούν ελάχιστο χρόνο και μας κάνουν να νιώθουμε υγιείς και αισιόδοξοι! Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις τη διάθεση σου αλλάζοντας πράγματα που κανείς κάθε μέρα! Τώρα είναι η στιγμή!

Αλαφάκη Μίκα

Σχόλια