Μένουμε σπίτι: 6 Προϊόντα ομορφιάς που μας «φτιάχνουν» την επιδερμίδα και...τη ψυχολογία μας!


  • Scrub προσώπου και σώματος : επιλέγουμε τονωτικά scrub με φυτικούς κόκκους και κάνουμε ένα απολαυστικό μασάζ σε πρόσωπο και σώμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Τα προϊόντα απολέπισης απομακρύνουν νεκρά κύτταρα, ενεργοποιούν τη κυτταρική αναγέννηση και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Βάλτε την απολέπιση στη ρουτίνα του μπάνιου σας και επιλέξτε προϊόντα με απαλές υφές και με φρουτένια η λουλουδένια αρώματα που φτιάχνουν τη διάθεση!
  • Μάσκες ομορφιάς: Η τέλεια στιγμή για beaute τις ώρες που είμαστε στο σπίτι!! Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα από την αγαπημένη σας μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα, ανάψτε το αγαπημένο σας κερί για απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και καθίστε αναπαυτικά για όσο χρόνο χρειάζεται η μάσκα να δράσει! Επιλέξτε μάσκες ομορφιάς πλούσιες σε ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας!
  • Κρέμα χεριών: αυτή τη περίοδο τα χέρια μας είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα λόγω της συνεχούς χρήσης γαντιών και αντισηπτικών. Γι αυτό φροντίζουμε να εφαρμόζουμε μια θρεπτική και επανορθωτική κρέμα χεριών που τα προστατεύει και τα ενυδατώνει αρκετές φορές μέσα στη μέρα! Μην αμελείτε τη φροντίδα των χεριών σας!
  • Leave in θεραπείες μαλλιών: Τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική φροντίδα που ξεκινάει πριν το ντους και τελειώνει μετά από αυτό. Ένα σαμπουάν δε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μαλλιών μας. Γι αυτό χάρισε τους μια extra θεραπεία αυτή την εποχή. Μια leave in θεραπεία μαλλιών, που μένει αρκετές ώρες πάνω στα μαλλιά μας και τους προσφέρει όλα τα οφέλη που χρειάζονται είναι η καλύτερη επιλογή! Διάλεξε λάδι, κρέμα η οποία άλλη μορφή προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση και πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά σου! Για σένα που θέλεις δυνατά και υγιή μαλλιά μια ενισχυμένη θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα είναι η καλύτερη επιλογή τώρα που έχουμε άφθονο διαθέσιμο χρόνο.
  • Λάδια προσώπου : Η απόλυτη τάση της κοσμετολογίας και ιδανικό προϊόν ομορφιάς για τις μέρες που είμαστε σπίτι και έχουμε περισσότερο χρόνο. Έχουν μοναδική υφή και πολλαπλές δράσεις όπως βαθιά ενυδάτωση , θρέψη, προστασία! Επιπλέον έχουν φανταστικά αρώματα και εκτός από τη φροντίδα του δέρματος δρουν ολιστικά γιατί μειώνουν την «ένταση» και αναζωογονούν και βελτιώνουν τη διάθεση. Απλώστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας λάδι στα δάχτυλά σας και κάντε απαλές, ανοδικές κινήσεις μασάζ για εντατική φροντίδα. Το μασάζ είναι το φυσικό botox του δέρματος και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα ιδίως όταν συνδυάζεται με πολύτιμα έλαια. Δοκιμάστε το και η επιδερμίδα σας θα ανακτήσει μέρα με τη μέρα τη χαμένη της λάμψη και σφριγηλότητα και θα δείξει άμεσα τονωμένη! 
  • Face Mists: Τι καλύτερο από ένα αναζωογονητικό ψεκασμό με πολυβιταμινούχο ή ιαματικό νερό αυτές τις στιγμές απομόνωσης στο σπίτι! Τα face mists είναι πολύ τάση και προσφέρουν μοναδικά οφέλη στο δέρμα! Προετοιμάζουν την επιδερμίδα για τη βασική φροντίδα , ενδυναμώνουν , ανανεώνουν και μειώνουν τους ερεθισμούς. Παράλληλα, ένας ψεκασμός με face mist ή ιαματικό νερό πολλές φορές μέσα στη μέρα, μας αποσυμπιέσει, μας φρεσκάρει και μας χαλαρώνει! Αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το φανταστικό must have προϊόν ομορφιάς!



Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς, που θα βρείτε στο φαρμακείο, για να αναδείξετε την πιο όμορφη εκδοχή σας, σε περιόδους μεγάλης έντασης και stress. 

Καταλήγοντας, μένουμε σπίτι και φροντίζουμε τον εαυτό μας και την επιδερμίδα μας με καλλυντικά που χαρίζουν ενυδάτωση ,θρέψη , αναζωογόνηση! Απολαμβάνουμε ένα home spa και δημιουργούμε μια ρουτίνα ομορφιάς με προϊόντα που περιποιούνται το δέρμα μας και «φτιάχνουν» τη ψυχολογία μας!! Μένουμε ασφαλείς και εξερευνούμε τη δίκη μας ομορφιά βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη διάθεση μας! Το έχουμε ανάγκη για να μείνουμε αισιόδοξες και να απομακρύνουμε κάθε βαριά σκέψη! Στα πλαίσια αυτής της πρωτόγνωρης εμπειρίας που ζούμε κάνουμε μια "παύση" από την καθημερινότητα αλλά ποτέ παύση από ομορφιά και την προσωπική φροντίδα!

Αλαφάκη Μίκα
Φαρμακοποιός

Σχόλια