Beauty tips για ταξίδια!


Κάθε φορά που ταξιδεύω φτιάχνω προσεκτικά το νεσεσέρ μου με όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που χρειάζονται για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς! Είτε πρόκειται για μικρές αποδράσεις είτε για πολυήμερες διακοπές φροντίζω να μη αμελώ τη φροντίδα της επιδερμίδας μου!
Ποια είναι τα 5 must have προϊόντα που δε λείπουν από το νεσεσέρ μου;


  • Ενυδατική φροντίδα: Απαραίτητη πρωί και βράδυ αλλά και σαν βάση για το μακιγιαζ μου! Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα δε δείχνει ποτέ θαμπό και κουρασμένο! Επιπλέον η ενυδατική μου αποτελεί το μυστικό και τη βάση για ένα λαμπερό μακιγιαζ! Η ενυδατωση δε σταματά όταν είμαστε σε διακοπές! Αντιθέτως το δέρμα μας έχει ανάγκη από καθημερινή ενυδατωση ειδικά όταν βρίσκεται σε μέρη με διαφορετικές θερμοκρασίες και συνθήκες!
  • Κρέμα ματιών: Δεν πάω πουθενά χωρίς τη κρέμα ματιών μου! Στις διακοπές είμαστε όλη μέρα σε βόλτες, τρώμε έξω και ξενυχτάμε περισσότερο από ότι στη καθημερινότητα. Έχω παρατηρήσει πως όταν πηγαίνω διακοπές και ειδικά όταν βάφομαι συνέχεια τα μάτια δείχνουν κουρασμένα και οι μαύροι κύκλοι γίνονται πιο έντονοι! Βάζοντας τη κρέμα ματιών πρωί και βράδυ η περιοχή γύρω από τα μάτια δείχνει φρέσκια και ξεκούραστη! Επιλέγω μια φροντίδα ματιών από το φαρμακείο που απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αποσυμφορεί και κάνει τους μαύρους κύκλους λιγότερο ορατούς! Να θυμάσαι ότι η κρέμα ματιών αποτελεί απαραίτητη βάση για το concealer!
  • Nέρο micellaire: Το ντεμακιγιαζ είναι το Α και το Ω για ένα υγιές δέρμα! Προτιμώ το νερό micellaire γιατί απομακρυνει μακιγιαζ, ρύπους, σκόνη χωρις τρίψιμο και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και super απαλό! Αν δεν κανείς σωστό ντεμακιγιαζ η επιδερμίδα σου θα δείχνει ανoμοιόμορφη και θαμπή!
  • Μάσκα λάμψης σε μονοδοσεις: Οι μάσκες προσώπου σε μονοδοσεις δεν πιάνουν καθόλου χώρο στο νεσεσέρ μου αλλά προσφέρουν πολλαπλά  οφέλη στο δέρμα! Περιέχουν ποικιλία δραστικών συστατικών και προσφέρουν άμεσα , ορατά οφέλη στο δέρμα μου! Μην αμελήσετε να έχετε μαζί σας μια μάσκα προσώπου για να την εφαρμόσετε σε περίπτωση που αισθανθείτε το δέρμα σας κουρασμένο και θαμπό! Το δέρμα σας θα ανακτήσει άμεσα τη χαμένη του λάμψη κι εσείς στην αυτοπεποίθηση σας!
  • Lip balm: Απαραιτητο beauty item για υγιή, ενυδατωμένα χείλη! Είτε ταξιδεύουμε χειμώνα είτε καλοκαίρι τα χείλη μας είναι εκτεθειμένα και χρειάζονται φροντίδα! Στις χειμερινές αποδράσεις το κρύο τα κάνει να σκάνε και να σκίζονται! Γι αυτο εφαρμόζω πολλές φορές τη μέρα ένα θρεπτικό, ενυδατικό balm χειλιών. Παράλληλα τα lip balm αποτελούν τέλεια βάση πριν την εφαρμογη lipstick. Έτσι, το κραγιόν απλώνεται εύκολα και τα χείλη δείχνουν λαμπερά!
Όταν ο στόχος είναι η ομορφιά απαιτείται συνέπεια στη ρουτίνα ομορφιάς! Δε ξεχνάμε να τηρούμε όλα τα βασικά βήματα περιποίησης στις διακοπές και να έχουμε πάντα στο νεσεσέρ μας τα κατάλληλα προϊόντα για όμορφο , λαμπερό δέρμα που ακτινοβολεί! Και φυσικά η πιο σημαντική αποσκευή στα ταξίδια είναι το χαμόγελο μας και η όμορφη διάθεση! Αυτά είναι που μας κάνουν να δείχνουμε ακαταμάχητες!

Αλαφάκη Μίκα
Φαρμακοποιός 

Σχόλια