Κρέμα βρώμης με μήλο :υγιεινό και γευστικό πρωινό

Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας και πιστεύω ότι πρέπει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για να μας δίνει ενέργεια και ώθηση για να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα! Σας παρουσιάζω μια υγιεινή πρόταση για πρωινό εμπνευσμένη από τη κολλητή μου που που έδωσε αυτή την εύκολη κα νόστιμη συνταγή ! Ο συνδυασμος βρωμης με μήλο και κανέλα μου θυμίζει την αγαπημένη μου μηλόπιτα στη πιο υγιεινή και light εκδοχή της!

Υλικα
1 μήλο
10 κ. σούπας βρώμη
1 κ. γλυκού κανέλα
1 κ.σούπας μέλι
1 λίτρο νερό η γάλα









Να θυμάστε ότι το το μυστικό ένα θρεπτικό πρωινό  είναι οι πρώτες ύλες! Να επιλέγουμε προϊόντα που τροφοδοτούν τον οργανισμό μας με πρωτεΐνη , φυτικές  ίνες, φυσικά σάκχαρα , βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επιλέγουμε εύκολες και γρήγορες  συνταγές και απλά υλικά που υπάρχουν στο σπίτι για να μπορούμε να φτιάχνουμε αυτές τις συνταγές  όσο συχνά θέλουμε χωρίς κόπο! Έτσι θα τα εντάξουμε στην καθημερινότητα μας και θα ξεκινάμε τη μέρα μας γεμάτοι ενέργεια και ευεξία!


Διαδικασία

Κόβουμε το μήλο σε κυβάκια. Παίρνουμε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το μήλο, τη βρώμη, την κανέλα. Στη συνέχεια το νερό ή το γάλα και το μέλι. Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά και ανακατεύουμε κατά τη διάρκεια. Μόλις το μείγμα γίνει μαλακώσει και γίνει ομοιόμορφο αφαιρούμε από τη φωτιά και αλέθουμε στο μπλέντερ. Τοποθετούμε το μείγμα σε ατομικά μπολάκια και γαρνίρουμε με κανέλα. Μπορείτε να προσθέσετε και καρύδια η άλλους ξηρούς καρπούς! Το δοκίμασα τόσο με νερό όσο και με γάλα! Δοκιμάστε το κι εσείς!
Έύκολη, θρεπτική και πεντανόστιμη σύνταγή!

Ευχαριστώ Tif  !!!


Σχόλια