7 Μυστικά για τέλειο μακιγιάζ το καλοκαίρι!

  1. Ενυδάτωση: Μια ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι ο τέλειος καμβάς για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Μη ξεχνάς να ενυδατώνεις το δέρμα σου πρωί και βράδυ με ενισχυμένη ενυδατική φροντίδα από το φαρμακείο. Το καλοκαίρι προτιμώ λεπτόρρευστες συνθέσεις με ματ τελείωμα για να μη γυαλίζω.
  2. Ιαματικό νερό πριν το μακιγιάζ για τόνωση και αναζωογόνηση. Πάντα ψεκάζω το δέρμα μου με ιαματικό μεταλλικό νερό ή face mist πριν εφαρμόσω τη βάση μου.
  3. Αναμιγνύω το foundation ή τη ΒΒ cream με μερικές σταγόνες από ιριδίζον λάδι για λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα. Έτσι, αναδεικνύεται το μαύρισμα και το δέρμα αποκτά μια διακριτική γυαλάδα! Επιπλέον, τα φυτικά έλαια προσφέρουν θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα.
  4. Γεμίζω το φρύδι με ένα μολύβι φρυδιών ή μάσκαρα φρυδιών για φυσικό αποτέλεσμα. Το φρύδι μας είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό στο πρόσωπο μας και πρέπει να το τονίσουμε για να δώσουμε τη σωστή ένταση στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο βλέμμα.
  5. Highlighter στο κόκκαλο κάτω από τα μάτια για φως και ξεκούραστη όψη. Λατρεύω τα highligters γιατί αναδεικνύουν τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε υγρή μορφή ή σκόνη. Βρες το ιδανικό για εσένα και το μακιγιάζ σου!
  6. Εφαρμόζω πρώτα το κραγιόν και μετά το ρουζ ώστε να επιλέξω το σωστό χρώμα. Για την εφαρμογή του ρουζ χρησιμοποιώ πινέλο και κάνω κυκλικές κινήσεις για φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
  7. Χρησιμοποιώ λευκό ή μπεζ μολύβι εσωτερικά του ματιού για να δείχνει πιο μεγάλο το μάτι και πιο ξεκούραστο το βλέμμα.

Δοκίμασε να εφαρμόσεις τα παραπάνω tips στο μακιγιάζ σου και όλοι θα σε ρωτάνε τι έκανες και δείχνεις λαμπερή και ακαταμάχητη!!! Και φυσικά μη ξεχνάς να χαμογελάς!!! Να φροντίζεις το δέρμα σου και να εστιάζεις στις λεπτομέρειες για να δείχνεις όμορφη! Προτίμησε ποιοτικά και ασφαλή για το δέρμα σου προϊόντα μακιγιάζ! Έτσι, θα κάνεις τη διαφορά! 

Αλαφάκη Μίκα
Φαρμακοποιός

Σχόλια