Καφέ Κηλίδες: Φροντίδα με αποτέλεσμα


Οι καφέ κηλίδες αποτελούν ορατά σημάδια φωτογήρανσης και όπως φαίνεται προτιμούν τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Είναι σημαντικό να τις αντιμετωπίσουμε στοχευμένα με τα κατάλληλα προϊόντα τόσο επανορθωτικά όσο και προληπτικά. Διάλεξα τις 3 καλύτερες αγωγές που ατονούν τις κηλίδες και χαρίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.

  • Frzyderm Anti-Spot Cream Booster 
Ένα συμπυκνωμένο προϊόν που αναβαθμίζει τη κρέμα μας και την εμπλουτίζει με λευκαντικούς παράγοντες. Βελτιώνει ορατά τις κηλίδες από τις πρώτες 10 ημέρες. 'Εχει μια μοναδική βελούδινη υφή #velvet που βελτιώνει και την υφή των υπόλοιπων προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιούμε. Αγωγή 10 ημερών για ενίσχυχη της φροντίδας κατά των καφέ κηλίδων.










  • La Roche-Posay Pigmentclar Serum για Πανάδες & Κηλίδες Προσώπου 

  • Πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές αγώγές κατά των κηλίδων και χρωματικών ατελειών. Δρα σε όλα τα στάδια εξέλιξης των κηλίδων: Δημιουργία, Εγκατάσταση, Επανεμφάνιση κι αυτό το χαρακτηριστικό είναι που το διαφοροποιεί από αντίστοιχα προϊόντα για δυσχρωμίες. Το γεγονός οτι δρα σε όλα τα στάδια της μελάγχρωσης. Η ήπια απολεπιστική δράση χάρη στο LHA προσφέρει ορατή φωτεινότητα, λάμψη και ομοιομορφία στην επιδερμίδα. Έχει μια πολύ ανάλαφρη, ενυδατική υφή που απορροφάται άμεσα!

    • Vichy Ideal Soleil Anti-dark Spots 3 in 1 Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα Κατά των Κηλίδων
    Αυτή η καινοτόμα αντηλιακή φροντίδα έχει 3πλή δράση ενάντια στις καφέ κηλίδες. Προσφέρει άμεση κάλυψη, επανόρθωση μέρα με τη μέρα  χάρη στην σύνθεση της, εμπλουτισμένη με Phe-Resorcinol  και πρόληψη της εμφάνισης νέων κηλίδων. Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για μια απλή αντιηλιακή κρέμα αλλά για μια πολύ ολοκληρωμένη και αποτελεσματική φροντίδα κατά των κηλίδων!Εκτός από την αποτελεσματικότητα της θα σας κερδίσει η καλλυντική ευχαρίστηση που προσφέρει!  Έχει μια μη λιπαρή υφή με "στεγνό" τελείωμα που δε βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα!



    Για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε θα πρέπει να χρησιμοποιείται αυτές τις θεραπείες συστηματικά και να τους δώσετε χρόνο να δράσουν! Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχετε μια φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι να μην αμελείτε την αντιηλιακή προστασία κάθε πρωί όλο το χρόνο και να κάνετε τακτικά απολέπιση!


    Αλαφάκη Μίκα
    Φαρμακοποιός

    Σχόλια