Αυτές είναι οι καλύτερες φροντίδες νύχτας και θα τις βρεις στο φαρμακείο!



Η φροντίδα νύχτας είναι η πιο ουσιώδης φροντίδα για το δέρμα σου, ειδικά όταν πρόκειται για αντιγήρανση. Αυτό συμβαίνει γιατί το βράδυ το δέρμα μας ανασυγκροτείται, είναι πιο δεκτικό σε προϊόντα ομορφιάς και επιδιορθώνει τυχόν τραυματισμούς! Επομένως, κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να τροφοδοτήσουμε την επιδερμίδα μας με αντιγηραντικά συστατικά! Είναι η στιγμή που θα αποκομίσουμε τα μέγιστα οφέλη από τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε!


Παρακάτω θα βρείτε τις φροντίδες νύχτας που έχω δοκιμάσει και ξεχώρισα από το φαρμακείο!
Προϊόντα με υψηλή, μετρήσιμη αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ανοχή! 
Σας παρουσιάζω λοιπόν το TOP 3 αγωγών νύχτας που θα βρείτε στο φαρμακείο:

VICHY SLOW AGE NIGHT

Η πρώτη φροντίδα νύχτας που οξυγονώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα . Με το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό συστατικό "baicalin", το οποίο διεγείρει τους αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος, ρεσβερατρόλη για ενίσχυση της κυτταρικής αναπνοής και bifidus προβιοτικά που ενισχύουν τη κυτταρική δομή και την ομοιομορφία της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη φροντίδα νύχτας έχει μια καταπληκτική, δροσερή υφή με φυσικό καραμελένιο χρώμα, το χρώμα της "δραστικότητας".  Την αγαπώ γιατί έχει διπλή χρήση και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα νύχτας και ως μάσκα. Σε ένα μήνα χρήσης η επιδερμίδα μου ήταν πιο ομοιόμορφη, λαμπερή και αναζωογονημένη!



APIVITA WINE ELIXIR ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ LIFTING

H νέα σειρά #wineelixir αποτελεί ένα πραγματικό ξύπνημα νεότητας και αρκεί μια δοκιμή για να σε πείσει! Με τις πιο δραστικές πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης, τα αρχαιότερα της Ευρώπης, ενεργοποιεί 5 γονίδια νεότητας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, έλαιο μαστίχας Χίου, σύμπλοκο χαλκού και αιθέρια έλαια φασκόμηλο, νέρολι, πατσουλί και τριαντάφυλλο. Αυτή η πλούσια σύνθεση αποτελεί ένα μοναδικό ελιξίριο αντιγήρανσης! Ειδικά η κρέμα νύχτας προσφέρει κυτταρική ανανέωση και lifting. Χάρη στην ήπια απολεπιστική δράση που προσφέρει η παπάγια η επιδερμίδα αναζωογονείται και δείχνει πιο λαμπερή και λεία από το πρώτο πρωινό! Με ένα λουλουδένιο και ταυτόχρονα γήινο άρωμα τονώνει τις αισθήσεις.


FREZYDERM NIGHT FORCE A+E

Πλούσια σύνθεση με ρετινόλη και βιταμίνη Ε, που προσφέρει αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που αποτελούν βασικό παράγοντα πρόωρης γήρανσης. Η ρετινόλη απότελεί εδώ και χρόνια μόριο-κλειδί στην αντιγήρανση με ορατά και άμεσα αποτελέσματα. Πρόκειται για την ενεργή μορφή της βιταμίνης Α που συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας και την κυτταρική αναγέννηση. Προσφέρει ήπια απολεπιστική δράση , ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και λείανση ρυτίδων. Είναι ένα συστατικό που αναζητώ πάντα στη φροντίδα νύχτας μου λόγω υψηλής αποτελεσματικότητας. 
Το άλλο συστατικό-κλειδί είναι η βιταμίνη Ε που προσφέρει στην επιδερμίδα αποτελεσματική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Αυτή η φροντίδα νύχτας προσφέρει μοναδική καλλυντική ευχαρίστηση! Έχει μια πλούσια, βελούδινη υφή, μη λιπαρή, και ένα υπέροχο άρωμα. Όταν την εφαρμόζω το βράδυ, το επόμενο πρωί η επιδερμίδα μου είναι σφιχτή και πολύ φρέσκια! Αυτή την αίσθηση δεν την αλλάζω! Μου φτιάχνει τη διάθεση για την υπόλοιπη μέρα!

Κατά τη διάρκεια της νύχτας το δέρμα χάνει νερό , προσπαθεί να αναδομηθεί και είναι αυτή η στιγμή που χρειάζεται εντατική φροντίδα! Μη το ξεχνάτε!!



Σχόλια