Beauty Τips για το ταξίδι σου!


Τα ταξίδια μας φτιάχνουν τη διάθεση, βγάζουν το καλύτερο εαυτό μας, τη πιο όμορφη και ανάλαφρη εκδοχή μας. Κάνουμε παύση στη καθημερινότητα και στα προβλήματα και απολαμβάνουμε την μαγεία των στιγμών!
Γι αυτό θέλουμε να είμαστε όμορφες και λαμπερές χωρίς να χρειάζεται να πάρουμε στη βαλίτσα μας άπειρα προϊόντα! Άλλωστε στα ταξίδια δε χρειαζόμαστε πολλά φτιασίδια αφού ακτινοβολούσε από μόνες μας! Αυτό που χρειάζεται είναι να φτιάξουμε έξυπνα το νεσεσέρ μας με προϊόντα ομορφιάς-κλειδί! Ποια είναι αυτά; 

  • Καθημερινή ενυδατική φροντίδα: Είναι σημαντικό να διατηρούμε το δέρμα μας ενυδατωμένο όλες τις μέρες των διακοπών για να δείχνει λαμπερό κάθε στιγμή! Ιδιαίτερα σε προορισμούς με πολύ κρύο ή πολύ ζέστη η καθημερινή ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Επίσης, η ενυδατική μας αποτελεί τέλεια βάση για το μακιγιάζ!

  • Υγρό highlighter: Όσο ωραία και να περνάμε στα ταξίδια η αλήθεια είναι ότι κουραζόμαστε αρκετά αφού είμαστε στο πόδι όλη μέρα! Περπάτημα, αξιοθέατα, βόλτες, ξενύχτι μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα μας να δείχνει θαμπή και άτονη! Αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε ένα υγρό highlighter για θα δώσει μια διακριτική λάμψη και μια φυσική γυαλάδα στο δέρμα! Είναι το must-have προϊόν τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις! Για τέλειο αποτέλεσμα μπορείς να αναμείξεις το υγρό higlighter με τη βάση σου! Mια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να τραβήξουμε τα βλέμματα!

  • Νερό micellar : Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω για ένα δέρμα που ακτινοβολεί! Αυτό ισχύει όχι μόνο για τη καθημερινότητα αλλά και για τις διακοπές. Μη το ξεχνάς! Το νερό micellar προσφέρει  σωστό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο! Αυτό το μοναδικό διάλυμα θα απομακρύνει σκόνη, ρύπους και μακιγιάζ με μια κίνηση,  θα καταπραΰνει το δέρμα σου και θα το αφήσει απαλό και τονωμένο! Η συνέπεια και ο σωστός καθαρισμός θα κάνουν τη διαφορά στην εικόνα της επιδερμίδας σου!

  • Longstay κραγιόν: Για να μη χρειάζεται να ανανεώνεις συνεχώς το κραγιόν σου πριν από κάθε φωτογραφία επέλεξε να έχεις μαζί σου υγρά κραγιόν μακράς διαρκείας που μένουν αναλλοίωτα για ώρες! 

  • Κρέμα ματιών για ξεκούραστο βλέμμα! Όλες έχουμε παρατηρήσει ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών τα μάτια μας δείχνουν κουρασμένα και κάποιες φορές οι μαύροι κύκλοι φαίνονται πιο έντονα! Γι αυτό δε ξεχνάω ποτέ τη φροντίδα ματιών μου ακόμα κι όταν ταξιδεύω για λίγες μέρες! Ένα ξεκούραστο και φρέσκο βλέμμα είναι το μυστικό για λαμπερές εμφανίσεις!

  • Άρωμα : «Μία γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον.» Έλεγε η Coco Chanel κι αυτή η φράση δείχνει ποσό σημαντικό είναι για μια γυναίκα το άρωμα της! Η μυρωδιά σου είναι η αίσθηση και που αφήνεις γύρω σου και η ανάμνηση που αφήνεις πίσω σου! Αν το άρωμα σου είναι μεγάλο και βαρύ φρόντισε να πάρεις μαζί σου ένα μικρό άρωμα για να το έχεις πάντα στην τσάντα σου! Είναι υπέροχο για μια γυναίκα να μυρίζει όμορφα  όλες τις ώρες!



Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα που δε λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ των διακοπών μου!!
Μη ξεχνάς να φροντίζεις των εαυτό σου κάθε μέρα όπου κι αν βρίσκεσαι! Και να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό για να δείχνεις αληθινά όμορφη είναι το χαμόγελο σου! Αυτό είναι που πρέπει να παίρνεις πάντα στις αποσκευές σου!
Φόρα το χαμόγελο σου και καλό σου ταξίδι!!!

Αλαφάκη Μίκα

Σχόλια