Ματ κραγιόν VS σκασμένα χείλη

Αγαπάς κι εσύ τα ματ κραγιόν όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις αποχρώσεις;
Τότε αν έχεις σκασμένα χείλη λόγω κρύου θα πρέπει να κάνεις μια προεργασία στα χείλη σου πριν εφαρμόσεις κραγιόν με μάτ τελείωμα!
Θα σου πω τα δικά μου μυστικά για να δείχνουν τα χείλη λεία και μεταξένια χειμώνα καλοκαίρι!

  • Aπολέπιση στα χείλη! Για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να λειάνεις τη σάρκα των χειλιών θα πρέπει να κάνεις συχνά απολέπιση! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε ένα scrub χειλιών που θα βρεις στην αγορά είτε να το φτιάξεις μόνη σου πανεύκολα με συστατικά όπως μέλι, ζάχαρη, λάδι καρύδας, καφέ.
  • Ενυδάτωση πριν την εφαρμογή του αγαπημένου σου κραγιόν! Πριν βάλω κραγιόν δε ξεχνάω ποτέ να εφαρμόζω ένα lip balm προηγουμένως. Έτσι, τα χείλη μου δείχνουν πάντα ενυδατωμένα και λαμπερά. 
  • Θρέψη το βράδυ: Πριν πέσω για ύπνο και ενώ ακολουθώ την βραδινή μου ρουτίνα περιποίησης εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα από κάποιο έλαιο στα χείλη μου! Συνήθως επιλέγω το bio-oil, λάδι καρύδας ή απλά ελαιόλαδο. Τα έλαια αποκαθιστούν τα λιπίδια, χαρίζουν θρέψη και αφήνουν τα χείλη απαλά.
  • Θεραπεία χειλιών: 3-4 φορές το χρόνο ακολουθώ μια δεκαήμερη επαγγελματική φροντίδα για τα χείλη μου. Συγκεκριμένα επιλέγω τις επαγγελματικές αμπούλες #volumelips της Αrcaya από το @aegeanpharmacy. Xαρίζουν όγκο και απαλότητα στα χείλη ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη βελτίωση του περιγράμματος και λείανση ρυτίδων.  
Ακολουθώντας τα παραπάνω μυστικά για τέλεια χείλη, μπορείς να εφαρμόσεις το αγαπημένο σου κραγιόν χωρίς να δείχνουν ξεφλουδισμένα και τραχιά! Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα φρόντισε να επιλέγεις ματ κραγιόν σε ενυδατικές υφές!

Σχόλια